Aliko SP3000-500F särmäyspuristin

 

Investoimme loppuvuodesta 2023 raskaan sarjan suomalaisvalmisteiseen Alikon 500 tonniseen särmäyspuristimeen. Tällä koneella pystymme yhä paremmin vastaamaan paksumpien teräsosien taivutusten asiakasvaatimuksiin. Kone on varustettu 5-akaselilla, joka takaa monimutkaistenkin tuotteiden taivutukset. Lisäksi kone on varustettu Alikon lisensoimalla muuttuva-aukoisella alatyökalulla (V= 20-120), joka takaa nopeammat asetusajat ja näin mahdollistaa yhä tuottavamman työskentelyn.

 

 

Uusi hiontalinja Lissmac SMD 335 palveluvalikoimaamme

 

Jotta pystymme vastaamaan yhä paremmin asiakasvaatimuksiin terävien reunojen osalta, investoimme Lissmacin uuden hiontalinjan. Lissmacin koneella pystytään pyöristämään terävät reunat aina 2mm (R2) asti.

 

Lissmac hioo neljällä roottorilla, jolloin hioma-alue saadaan käytettyä tehokkaasti. Kappaleet hioutuvat hyvin keskellä ja reunoissa. Kun kone suunnataan meillä mustalle raudalle, pysyvät isot ja pienet osat hyvin paikallaan magneetin ansiosta.

 

Yhtenä etuna Lissmacilla on pienemmät käyttökustannukset, koska kone on mm. varsin energiataloudellinen. Energian säästö vanhoihin laitteisiin verrattuna on merkittävä ja näin tällä investoinnilla olemme taas askeleen lähempänä vihreää siirtymistä.

 

Katso myös valmistajan video laitteen toimintatavasta:  https://youtu.be/zANGCykjJJI

 

 

Toinen hitsausrobottisolu

 

Vastataksemme kasvavaan hitsauskokoonpanokyselyihin, investoimme alkuvuodesta toiseen robottihitsaussoluun. Solu on varustettu Fanucin ArcMate robotilla sekä JMFactoryn 5-akselisella, 2-asemaisella kappaleenkäsittelylaitteella. Perinteisistä ratkaisuista poiketen, robotti on integroitu kappaleenkäsittelylaitteeseen ja sen työalue on optimaalisessa kohdassa työkappaleeseen nähden. Robotin optimaalinen sijainti yhdessä 5-akselisen, 2-asemaisen kappaleenkäsittelylaitteen kanssa, mahdollistaa monimutkaisten hitsauskokoonpanojen tehokkaan hitsauksen.

 

 

Päivitetty koneseurantajärjestelmä

 

Meillä on jo vuosia ollut käytössä Novotekin -koneseurantajärjestelmä. Nyt vuodenvaihteessa päivitimme järjestelmän uuteen aikakauteen. Pilvipalveluna toteutetun RS Productionin avulla pystymme seuraamaan yhä paremmin koneiden käyntiaikoja ja mahdollisia vikaantumisia. Tämä kiistatta edesauttaa tuottavuuden kehittämistä ja samalla antaa paremmat tiedot mahdollisille seuraaville investoinneille.

 

 

Olkaa rohkeasti yhteydessä ammattitaitoisiin myyjiimme!

 

EU on osallistunut näiden hankkeiden investointeihin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *