Laserkeskus Oy

Vuonna 2003 perustettu Laserkeskus Oy on erikoistunut metalliteollisuudessa toimivien yritysten esikäsittelypalveluiden tuottamiseen ympäri Suomea. Henkilökuntaamme kuuluu noin 60 kokenutta ja osaavaa esikäsittelypalveluiden ammattilaista.

Oman tuotannon lisäksi olemme vuosien mittaan hankkineet luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka perustavat toimintansa samoihin arvoihin. Nämä yhteistyökumppanit tarjoavat meille mm. pintakäsittelyä ja koneistusta niin, että koko tilaus- ja toimitusketju valmisosissa on meidän käsissämme. Toimitamme valmisosat tarvittaessa juuri oikeaan aikaan asiakkaan kokoonpanolinjalle.

Haluamme toimia asiakkaittemme tuotannon saumattomana osana; tuotamme asiakkaillemme kustannushyötyä tuotannon läpimenoaikojen nopeuttamisella ja samalla vapauttamme asiakkaidemme resurssit ydintoimintoihin.

Laserintarkkaa työtä jo vuodesta 2003!

Olemme kustannustehokas ratkaisu, jos haluat ulkoistaa tuotannon esikäsittelypalvelut ja keskittyä ydintoimintojesi kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous haluamistasi palveluista. Voit myös pyytää tarjouksen täyttämällä tarjouspyyntölomakkeemme.

yhteystiedot

Toimimme nykyaikaisissa tiloissa Laitilassa ja Saarijärvellä.

Haluamme vastaisuudessakin olla asiakkaidemme arvostettu yhteistyökumppani, jonka osaamiseen, palveluhaluun, toimitusaikaan ja tuotteiden laatuun voi luottaa.