Hyvien tulevaisuuden näkymien ja kasvavan kysynnän vuoksi tarvitsemme nyt tehokkaaseen joukkoomme lisää hyviä ja motivoituneita tekijöitä.

Haemme nyt Laitilan tehtaallemme:

Särmääjiä

Särmääjällä suuri etu on kokemus särmäystyöstä ja särmäysohjelmien tekemisestä, mutta kokemattomallakin on tässä tilaisuus rakentaa itselleen uusi ura. Metallin käsittely tulisi olla kuitenkin tuttua ja työpiirustuksia tulisi osata lukea ja hahmottaa.

Hitsaajia

Hitsaajilta vaadimme alan koulutusta ja työkokemusta.

Laserapulaista

Laserapulaisena tehtäväsi on laserleikkauksen tukityöt ja koneoperaattorin avustaminen. Tässä tehtävässä suurin valttisi on reipas positiivinen asenne ja kyky oma-aloitteisesti tarjota apua siellä missä sitä eniten tarvitaan. Työkokemusta tai koulutusta ei vaadita, mutta metallialan tuntemus on eduksi.

Tuotantomme työskentelee pääosin itsenäisesti tuotannonohjausjärjestelmän ohjaamana kolmessa vuorossa, joten kaikkiin hakemiimme tehtäviin tarvitset; oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön mutta myös tiimityöskentelytaitoja, kykyä toimia tietokoneiden kanssa, valmiuden kolmivuorotyöhön sekä tärkeimpänä reippaan positiivisen asenteen.

Paikkoja täytetään sitä mukaa kun tekijöitä löytyy, joten mikäli näet tulevaisuutesi laserkeskuslaisena ja jokin yllämainituista työnkuvista sinua kiinnostaa, käy ihmeessä tutustumassa nettisivuillamme www.laserkeskus.fi ja ota yhteyttä sähköpostilla paul.hallynen@laserkeskus.fi tai puhelimitse numeroon 0440 223 206.