Meillä kulunut vuosi on ollut pandemiasta ja raaka-ainehinnoista huolimatta positiivisen kiireinen. Kiitos olemassa oleville asiakkaillemme/kumppaneille, joiden kasvusta olemme saaneet osamme. Lisäksi iso kiitos kuuluu osaavalle ja sitoutuneelle henkilöstöllemme, ilman heitä kasvuloikkamme ei olisi ollut mahdollista.

Kuluneen vuoden alussa teimme ison päätöksen, joka tarkoitti Saarijärven tehtaan lakkauttamista ja koko tuotannon keskittämistä Laitilaan. Kevään aikana toteutettu koneiden ja laitteiden siirto saatiin maaliin suunnitellusti ennen kesälomia.

Olemme kuluvana vuonna panostaneet jälleen koneinvestointeihin. Suurimpina investointeina mainittakoon uusi Trumpfin 12 kW kuitulaser sekä uusi Hyundai -koneistuskeskus. Myös lisätilaa olemme saaneet vuokrattua naapurista Winnovasta ja lisäksi uusi katos on parhaillaan valmistumassa.

Työntekijäpuolella olemme myös koko ajan rekrytoineet uutta väkeä erityisesti tuotantoon. Aika hyvin siinä olemme myös onnistuneet, tosin maanlaajuinen työvoimapula on koskettanut myös meitä ja tulee varmasti lähivuosina olemaan yksi isoimmista haasteista kasvussamme.

Uutta kolmen seuraavan vuoden strategiaa olemme myös työstäneet ja päivittäneet. Edelleen tavoitteena on olla oman alansa johtava metallin sopimusvalmistaja, jossa kumppanit, osaava ja motivoitunut henkilöstö, moderni teknologia ja hyvät hankintakanavat ovat keskiössä. Lisäksi uutena linjauksena panostamme myös ympäristöarvoihin mm. hiilijalanjäljen pienentämisen avulla.

Nyt pikkuhiljaa on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi joulun viettoon yhdessä läheistesi kanssa.

Olkoon joulun tunnelma
Aito, lämmin, juhlava.
Uusi vuosi puolestaan
Tuokoon onnen tullessaan.


t. Sami, Antti ja Frans

p.s. Tuotantomme pyörii arkisin normaalisti myös vuoden vaihteen molemmin puolin.
Otatahan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme tai suoraan yhteyshenkilöösi.