SOPIMUSKUMPPANUUDESTA TEHOA

osavalmistus2

Useat yritykset tekevät edelleen itse paljon sellaista, jonka erikoistuneet sopimusvalmistajat voisivat hoitaa tehokkaammin. Me Laserkeskuksessa olemme oikea sopimusvalmistaja metallin esikäsittelyprosesseissa: laserleikkaus, särmäys ja hitsaus.

Laserkeskus on sopimusvalmistaja

Emme halua olla vain ja ainoastaan osatoimittaja, vaan toimitamme suurempia kokonaisuuksia valmisosia sopimusvalmistajana. Haluamme toimia asiakkaittemme tuotannon saumattomana osana; tuotamme asiakkaillemme kustannushyötyä tuotannon nopeuttamisella ja vapauttamalla resurssit ydintoimintoihin.

Laadukkaat valmisosat saat Laserkeskukselta

Sopimusvalmistajana kehitämme ja/tai laajennamme arvoketjuamme perinteisiä alihankkijoita joustavammin. Lisäksi uudentyyppisenä valmisosa- ja sopimusvalmistajana sitoudumme päämiehiimme pitkäjännitteisesti. Olemme kustannustehokas ratkaisu, jos haluat ulkoistaa tuotannon esikäsittelypalvelut ja keskittyä ydintoimintojesi kehittämiseen. Haluamme vastaisuudessakin olla asiakkaidemme arvostettu yhteistyökumppani, jonka osaamiseen, palveluhaluun, toimitusaikaan ja tuotteiden laatuun voi luottaa.