Särmäys

sarmays2

Särmätyt kappaleet laadukkaasti piirustusten mukaisiksi. Särmäys on ohutlevyvalmistuksen vaativin työvaihe, jonka mestarillinen hallinta vaatii rautaisen alan ammattilaisen. Työntekijöittemme vahva ammattitaito ja erinomainen konekantamme antavat loistavat lähtökohdat vastata asiakkaittemme meille esittämiin haasteisiin myös särmäyksen osalta.

Modernit särmäyskoneemme takaavat korkean laadun

Särmäysosastoomme kuuluu tällä hetkellä viisi erilaista särmäyskonetta. Maksimipituus särmättävälle kappaleelle on 6000 mm. Tällöin levyn paksuus voi olla 8 mm. Lyhemmissä tuotteissa levyn paksuus voi olla jopa 20 mm. Särmäysosastollamme on myös kappaleenkäsittelyrobotti, jolla särmäämme isoja sarjoja sekä muuten hankalasti käsiteltäviä tuotteita. Pystymme särmäämään kirkkaita metalleja suojateipin ja kankaan avulla niin, että tuotteen laatu säilyy naarmuuntumattomana.

Lisäksi meillä on käytössä vuoden 2013 mallin 4-telainen hydraulimankeli. Myös senkkaukset ja kierteytykset sekä viisteytykset ja hionta hoituvat kätevästi särmäyksen välittömässä läheisyydessä. Varmistaaksemme särmättävien tuotteiden laadun ja mittatarkuuden mallinnamme ja etäsärmäämme kaikki särmättävät tuotteet.