Laserleikkaus

laserleikkaus2

Toimintamme perustuu laserteknologiaan ja tätä kautta mittatarkkuuteen, nopeuteen sekä hyvään laatuun. Laserleikkaamme erilaisia metalleja.

Metallin laserleikkaus on tarkkuustyötä

Metallin laserleikkaus hoituu Laserkeskuksen moderneilla koneilla mittatarkasti. Laserleikkauksen tarkkuus ja leikkausjäljen laatu yhdistettyinä tarkoituksenmukaisiin materiaaleihin sekä laserteknologian hyödyntämiseen tuotesuunnittelussa säästävät kustannuksia ja aikaa.

Myös pienet sarjakoot ovat kustannustehokkaita toteuttaa laserleikkeenä ilman ylimääräisiä työkalukustannuksia. Muista, että myös kappaleiden konstruktiomuutokset ja uudet versioinnit sekä vaikeat, monimutkaiset ja pikkutarkat yksityiskohdat ja muodot ovat helppo toteuttaa moderneilla laserkoneillamme.

Laserleikkaamme metallia, terästä ja muita tuotteita tällä hetkellä kuudella (6) tehokkaalla ja erilaisella koneella. Maksimileikkeen dimensiokoko voi olla monista muista yrityksistä poiketen jopa 2500 mm x 6000 mm. Maksimi paksuudet ovat teräksissä 25 mm ja ruostumattomissa 20 mm.

Neljä tehokasta kuitulaseria ja kaksi CO2 -laserkonetta takaavat tehokkaan tuotannon

Taataksemme teknologian edelläkävijämaineen, kesällä 2021 investoimme saksalaisen Trumpfin kuitulaserkoneeseen. Kyseinen kone on teholuokaltaan 12 kW ja se mahdollistaa tehokkaan ja mittatarkan leikkaamisen aina n. 40mm ainevahvuuksiin asti.

Trumpfin 12 kW kuituteholähde tulee olemaan ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa.

Yhteistyöverkostomme kautta meiltä hoituu myös termiset leikkaukset (poltto- ja plasmaleikkaus) paksummille materiaaleille.