Laserleikkaus

laserleikkaus2

Toimintamme perustuu laserteknologiaan ja tätä kautta mittatarkkuuteen, nopeuteen sekä hyvään laatuun. Laserleikkaamme erilaisia metalleja. Plasma- ja polttoleikkauksella hoituu vahvempien metallien (25-70 mm) taso- ja viisteleikkaus. Ohuet vahvuudet hoituvat tehokkaasti levytyökeskuksella.

Metallin laserleikkaus on tarkkuustyötä

Metallin laserleikkaus hoituu Laserkeskuksen moderneilla koneilla mittatarkasti. Laserleikkauksen tarkkuus ja leikkausjäljen laatu yhdistettyinä tarkoituksenmukaisiin materiaaleihin sekä laserteknologian hyödyntämiseen tuotesuunnittelussa säästävät kustannuksia ja aikaa.

Myös pienet sarjakoot ovat kustannustehokkaita toteuttaa laserleikkeenä ilman ylimääräisiä työkalukustannuksia. Muista, että myös kappaleiden konstruktiomuutokset ja uudet versioinnit sekä vaikeat, monimutkaiset ja pikkutarkat yksityiskohdat ja muodot ovat helppo toteuttaa moderneilla laserkoneillamme.

Laserleikkaamme metallia, terästä ja muita tuotteita tällä hetkellä kuudella (6) tehokkaalla ja erilaisella koneella. Maksimileikkeen dimensiokoko voi olla monista muista yrityksistä poiketen jopa 2500 mm x 6000 mm. Maksimi paksuudet ovat teräksissä 25 mm ja ruostumattomissa 20 mm.

Kolme tehokasta kuitulaseria ja kolme CO2 -laserkonetta takaavat tehokkaan tuotannon

Laserkeskus Oy on lisännyt kuudennen laserin tuotantoonsa. Vuonna 2016 investoitiin Saarijärven yksikköön saksalaisen Trumpfin kuitulaserkone ja vuonna 2017 saman tyyppinen laserkone investoitiin myös Laitilaan, tosin isompana kuin koskaan ennen.

TruLaser 3060 laserkone mahdollistaa aina 2,5 metriä leveän ja 6 metriä pitkän levyn leikkaamisen nykyaikaisella kuitulasertekniikalla, ainevahvuuden ollessa maksimissaan aina 25 mm. Kone on lisäksi varustettu mm. 6 kW:n tehonlähteellä ja automaattisella suuttimen vaihtajalla. Lisäksi uusi bright line -tekniikka mahdollistaa paksummissa materiaaleissa leveämmän leikkausrailon ja paremman leikkauslaadun.

Kuitulasertekniikalla haetaan energiatehokkuutta ja parempaa laatua erityisesti ohuemman pään tuotteiden leikkaamiseen. Uusi tekniikka on käyttö- ja huoltokuluiltaan edullista CO2 -tekniikoihin verrattuna. Laserkaasuja, sisäistä ja ulkoista optiikkaa, turbiinia ja lasiputkia ei tarvita, vaan säde luodaan valokuidussa ja kuljetetaan valokaapelilla leikkauspäähän.

Lisäksi kuitulasertekniikalla haluamme olla ekologisia pienemmällä energiakulutuksella.

Kysy meiltä sopivaa vierailuajankohtaa niin pääset tutustumaan laserleikkauksen ja -teknologian edelläkävijään!