Laserleikkaus

laserleikkaus2

Toimintamme perustuu laserteknologiaan ja tätä kautta mittatarkkuuteen, nopeuteen sekä hyvään laatuun. Laserleikkaamme erilaisia metalleja. Plasma- ja polttoleikkauksella hoituu vahvempien metallien (25-70 mm) taso- ja viisteleikkaus. Ohuet vahvuudet hoituvat tehokkaasti levytyökeskuksella.

Metallin laserleikkaus on tarkkuustyötä

Metallin laserleikkaus hoituu Laserkeskuksen moderneilla koneilla mittatarkasti. Laserleikkauksen tarkkuus ja leikkausjäljen laatu yhdistettyinä tarkoituksenmukaisiin materiaaleihin sekä laserteknologian hyödyntämiseen tuotesuunnittelussa säästävät kustannuksia ja aikaa.

Myös pienet sarjakoot ovat kustannustehokkaita toteuttaa laserleikkeenä ilman ylimääräisiä työkalukustannuksia. Muista, että myös kappaleiden konstruktiomuutokset ja uudet versioinnit sekä vaikeat, monimutkaiset ja pikkutarkat yksityiskohdat ja muodot ovat helppo toteuttaa moderneilla laserkoneillamme.

Laserleikkaamme metallia, terästä ja muita tuotteita tällä hetkellä viidellä (5) tehokkaalla ja erilaisella koneella. Maksimileikkeen dimensiokoko voi olla monista muista yrityksistä poiketen jopa 2000 mm x 6000 mm. Maksimi paksuudet ovat teräksissä 25 mm ja ruostumattomissa 15 mm.

3 kW Kuitulaser jo tuotantoajossa

Laserkeskus Oy on lisännyt viidennen laserin tuotantoonsa. Uusin hankinta on Bystronic BySprint Fiber- 3 kW kuitulaser. Kuitulasertekniikalla haetaan energiatehokkuutta ja parempaa laatua erityisesti ohuemman pään tuotteiden leikkaamiseen. Uusi tekniikka on käyttö- ja huoltokuluiltaan edullista CO2 ja DISK -tekniikoihin verrattuna. Laserkaasuja, sisäistä ja ulkoista optiikkaa, turbiinia ja lasiputkia ei tarvita, vaan säde luodaan valokuidussa ja kuljetetaan valokaapelilla leikkauspäähän.  Kuitulaser mahdollistaa myös kuparin sekä messingin leikkaamisen perinteisten materiaalien lisäksi.

Lisäksi kuitulasertekniikalla haluamme olla ekologisia pienemmällä energiakulutuksella.

Kysy meiltä sopivaa vierailuajankohtaa niin pääset tutustumaan laserleikkauksen ja -teknologian edelläkävijään!